Olen ollut taas kiireinen ja laiska askartelija. Mitään uutta en ole jaksanut tehdä uusimman taloni eteen. Väliseinät ovat kiinnittämättä, joten en pysty sitä vielä sisustamaan. Aikaa on kuitenkin riittänyt nukkekotitavaroiden tilaukseen netistä. Kaksi isoa pakettia on jo tullut Dolls House Emporiumilta. Alunperin piti ostaa vain muutama tapetti ja listoja huoneisiin, mutta ne pienet esineet ovat niiiin söpöjä! Niitä on nyt tuossa osa esillä. Huonekalut ovat itse tekemiäni. Laitoin nämä kirjahyllyyn etteivät pölyynny ja voin katsella niitä sohvalla lojuessani. Tavaroista osa on ostettu muualta, valkea kameli ja "taikalamppu" pöydällä ovat avaimenperiä Dubain-matkalta.

 

Tässä on 23 arkkia tapetteja, noista varmaan valikoituu sopivat jokaiseen huoneeseen. Nämä ovat tosi reilun kokoisia, 43X60 cm. Päällä on läjä jalka- ja kattolistoja sekä muuta puutavaraa.

Kaikki pikkutavarat eivät päässeet kuviin, mutta tässä nukkekodin nukkekoti. Valmis talo varmasti olisi nopeampi sisustaa, sen huomaan nyt kun kaksi taloa on rakenteilla. Onneksi ne eivät karkaa minnekään vaikka en ihan joka vuosi ehdi niitä jatkamaan.