Aika hiljaista on ollut täällä Tuominotkossa. Huomasin juuri, etten ole tehnyt yhtään huonekalua yli vuoteen. Nyt oli jo aikakin ottaa saha esille. En edes muistanut enää miten hauskaa se on. Tätäkin kaappia rakensin klo 02:een asti eräänä sunnuntainvastaisena yönä. No, sitä edelsi viikon talviloma, eli tarvitsin ensin viikon verran lepoa töiden jälkeen että jaksoin tällaisen projektin aloittaa.

 Kuten olen joskus maininnut, suunnittelen seuraavaan talooni sisustuskauppaa. Näin tämmöisen kaapin Maalaisunelma-lehden sivuilla mainoksessa. Olen askarrellut tämän puulevystä, ohuesta vanerista je erilaisista tikuista ja listoista. Yläreunan koristelista on HobbyPointista Helsingistä. Laatikot eivät ole aukeavia, aikani ei riittänyt niiden väkertämiseen. Ja muutenkin ne ovat hankalia, koska tuppaavat tippumaan siirreltäessä. Laiskan selityksiä ;D. Laatikoiden vetimet olen taas tehnyt lääketablettiliuskan "kuplista" leikkaamalla ja maalamalla antiikkipronssimaalilla. Kaappi on 18cm korkea ja 16cm leveä.

 

Maljakko ja kannu on ostettu aikaisemmin. Oikean nukketalon puuttuessa väsäsin kiireessä pahvista tällaisen studion. Seinässä on tapettia ( joka kupruilee pahvin pinnassa) ja lattiana Bilteman sytykkeitä käsiteltynä kuultomaalilla ( Ikean Behandla).

 

 

Hieman tyhjältä tässä putiikissa vielä näyttää.

 

Ompelin kasan pieniä tyynyjä, joita koristelen kirjaimilla ym. Tässä yksi esimerkki. Valkoinen sohva on 3 vuotta sitten tehty, samoin tuo pieni pöytä sekä kuvan nurkassa pilkottava apteekkarin lipasto.

 

Myös tämä naulakko on aiemmin tehty. Kivan helppo kiinnittää nauloilla pahviin. :)

Tässä kaappi ennen maalausta. Maalasin kirjavan kokonaisuuden kiiltävällä kalustemaalilla pariin kertaan.