Tuominotkon vasen alahuone on ollut vaikea sisustettava, kun ei oikein keksi mitä sinne laittaisi. Tein tämmöisen lipaston sinne "täytteeksi". Osat sahasin vanerista, jalat ovat jäätelötikkua ja vetimet Hobby Pointista. Laatikot avautuvat ( lue tippuvat ), mutta parempi pitää ne kiinni. Lipasto on petsattu kastanjanruskeaksi ja lakattu. Lisään siihen ehkä vielä peilin.

879632.jpg

Tässä sitten lähikuvassa keittiön pesupöytä. Jalkojen rimat ja ohut puulevy ovat askartelukauppojen tuotteita, minä vain sahasin ja petsasin. Samoin allas ja hanat. Mallikin on lainattu minikuvastosta.

879630.jpg

Keittiön pöytä. Vetolaatikot ovat huijausta: puunpalasia ja pieniä nauloja. Yksinkertainen ja helppo malli. Koristelistoja sai kyllä sahata muutaman, ennenkuin tuli hyvät, mutta suora lista ajaa saman asian.

879642.jpg

Tämänhetkinen kokonaiskuva Tuominotkosta. Wc on täysin tekemättä vielä. Kuvassa näkyy muutamia keskeneräisiä huonekaluja, kuten pöytä ja tuolit alakerrassa, yöpöytä kammarissa, ja ompelutarvikehyllykkö pilkottamassa rappujen alla. Niistä voin sitten jatkaa, kun palaan lomalta parin viikon päästä. Tauko töistä ja näpertelyistäkin tekee hyvää.

Lisäksi haluan kiittää kaikkia täällä kävijöitä mielenkiinnosta, aionkin loman aikana käydä katselemassa teidän blogeja ja ihailemassa töitänne. Aivan liian harvoin on aikaa tähän nettitouhuun. Mukavaa syksyä!

879619.jpg