Tähän mennessä on pari huonetta jo saanut tapetit ja kaikki ovetkin ovat valmiita. Niihin on tehty saranat pienistä nuppineuloista. Yläkerran huoneet tarvitsevat vielä tapetteja ja muutamia huonekaluja.

614567.jpg

Tämän lieden tein nukkekotitarvikekuvastossa olleen mallin mukaan. Se on sahattu ohuesta vanerista ja koristeltu grillitikuilla ja rautalangalla. Keltainen pinta on kartonkia ja jalat sahasin jäätelötikusta. Samalla sahasin (taas) sormeen ja haavan paraneminen kestää aika kauan, kun aina sahaan samaan paikkaan uudelleen. :( 

Isoin uuninluukku on veistetty balsasta, jota nyt kokeilin ensi kerran. Sen käsittely ei sujunut ollenkaan minulta, se vain murtui käsissäni. Olen nähnyt monissa blogeissa todella mahtavia balsahuonekaluja. Niiden tekijät ovat kyllä äärimmäisen taitavia, mä pysyttelen tästä lähin vanerin parissa. :)

614557.jpg

Orvokin tein paperinarusta ja ruukun massasta. Lipasto taas on vaneria, jonka petsasin tammenvärillä. Koristelista on jäätelötikkua, samoin jalat. Laatikot ovat aukeavaa mallia.

614562.jpg

Aukeavat ovet ovat tässäkin vaatekaapissa. Mallin otin nukkiskuvastosta. Oven sain aukeavaksi poraamalla pienellä terällä vaneriin reiät ja nakuttamalla niihin nuppineulat (Tiimarista). Vähän ovet "ahdistavat", eivätkä mielellään liiku, mutta olkoon.

614561.jpg

Tämmöiseen puusohvaan törmäsin huonekalukaupassa ja samana iltana tein tän pienoiskoossa. En varmaankaan laita tätä Tuominotkoon, mutta kyllä sille paikka jostain löytyy myöhemmin.

614558.jpg