Tämä on 23 vuotta vanha isäni tekemä nukkekoti, jonka kävin hakemassa kotoa viikonloppuna. Kuten kuvasta näkyy, taloa on tapetoitu vuosien varrella ja tapettien poistaminen tuottaa hankaluuksia. Hiomalla toivottavasti lähtevät. Yksi ovi pitää ainakin sahata ja tehdä portaat. Tämä on 1/12 mittakaavan talo, eli puolta  isompi kuin Villa Pupula. Innostuin tästä mittakaavasta ostamieni nukkekotikirjojen ansiosta.

Lattiaa varten löysin lautapinosta ohuita puuliuskoja, mutta tapetteja ei ole vielä kuin pariin huoneeseen. Tämä suunnitteluvaihe on vaikein, kun pitäisi "nähdä" talo valmiina. Pupulasta jo vähän opin, mitä ei pidä tehdä. :)

436010.jpg

Tässä on tämä Tuominotkon ensimmäinen huonekalu. Kuvausrekvisiittana Pupulan astioita. Tein tämän nukkekotikirjan ohjeen mukaan vanerista ja bambutikuista. Tuolla talossa on kaapin pahvimalli. Ajattelin tehdä tuosta huoneesta keittiön. Sen vasemmalle puolelle tulisi wc ja oikealle puolelle makuukammari. Alakertaan tulisi sitten ainakin olohuone. Tämä projekti ei varmasti etene kovin nopeasti, koska ollaan vasta aivan alkutekijöissä. No, tekemistä ainakin riittää koko kevääksi näiden kaikkien projektien kanssa.

436013.jpg