Lomat on nyt pidetty ja pieni sairauslomakin. Poistatin nimittäin pitkään kiusanneet viisaudenhampaat pari päivää sitten. Luulisi, että lomalla ehtii tehdä lukemattomia esineitä nukketaloihin, mutta ei sitä taaskaan saanut juuri mitään aikaan.

Nuo tuolit ja pöydän kuitenkin petsasin ruskealla mahongilla, ja ompelin istuinosaan pehmusteet ja päälliset. Kun ei ole koskaan verhoillut mitään, niin aikansa menee miettiessä miten se tehdään. Se juuri eniten hidastaa minun askartelua, ettei ole mitään ohjeita, vaan kaikki pitää itse keksiä ja hoksata. Se kai onkin tämän harrastuksen idea. :)

Pöydällä olevan pitsiliinan olen virkannut ompelulangasta ja joutsenen muovailin läpikuultavasta Fimosta.

963274.jpg

Täällä on Helmi-Orvokin ompelunurkka. Hyllyköstä löytyy kangaspakkoja ja lankakeriä. Ompelukone on ostettu Sinooperista lomareissulla. Olen aina ihaillut muiden tekemiä miniompelukauppoja, että lainasin ideaa tämän verran. Henkilökohtaisesti koneompelu ei ole vahvin lajini, joten antaa vaan Helmi-Orvokin huristella koneillaan.

Tuolilla olevan tyynyn tein, koska virkkasin vahingossa liian paksusta langasta pitsiliinan. Se ei näyttänyt pöydällä hyvältä, joten ompelin valkean tyynyn ja laitoin liinan tyynyn koristeeksi. Yllättävän helppo ja ihan kivan näköinenkin yksityiskohta. Vielä olisi monia pieniä juttuja tekemättä. Ihana olisi jo saada tämä projekti valmiiksi, mutta siihen ei ole oikotietä. Tarvitaan vain intoa ja kärsivällisyyttä. Intoa saan erityisesti, kun katselen teidän kanssaharrastajien töitä ! Jatkakaamme taas näpertelyä.

963275.jpg